WOZ waarde opvragen

Ben je benieuwd naar de vastgestelde WOZ waarde van jouw woning, de woning van je buren of die van familie of vrienden? Je kunt de WOZ waarde gemakkelijk gratis opvragen via het online WOZ-waardeloket. Het online WOZ-waardeloket is een website van de Rijksoverheid. Alle genoemde WOZ waarden zijn formeel vastgesteld door de desbetreffende gemeente of samenwerking. De verantwoordelijkheid van de hoogte van de WOZ waarde ligt dan ook bij hen.

Door de gewenste woning op te zoeken via het online WOZ-waardeloket kun je gemakkelijk de huidige WOZ waarde inzien en de WOZ waarde van het voorgaande jaar. Tevens worden de objectkenmerken genoemd. Je draait hier gemakkelijk een uitdraai van uit door op de PFD functie te klikken.

WOZ waarde te hoog? Wij maken gratis WOZ bezwaar!

Is de WOZ waarde van je woning volgens jou te hoog vastgesteld of ligt deze niet in lijn met vergelijkbare woningen binnen je gemeente? Dan kun je gratis WOZ bezwaar maken via JUIST. Het verlagen van de WOZ waarde zorgt ervoor dat je minder belasting hoeft te betalen.

Hoe wij gratis WOZ bezwaar kunnen maken? Als het door ons ingediende WOZ bezwaar gegrond wordt verklaard, ontvangen wij een vergoeding voor gemaakte kosten van de gemeente. Wanneer het WOZ bezwaar ongegrond wordt verklaard, dan is dat ons risico.

Vul de onderstaande WOZ Scan in en je ziet meteen of je bezwaar kunt maken.