Cover voor Banner2 formaat websitek

Klopt jouw WOZ?

Binnen 5 minuten gecheckt met onze partner

Zeer, zeer en zeer slecht.

Doel van Previcus vastgoed is om op een snelle wijze de proceskostenveroordeling binnen te harken. Indien het een klein beetje moeilijker wordt haakt men af. Bij een onroerende zaak was men te laat met het bezwaar. Het werd afgehandeld alsof het de normaalste zaak van de wereld was. De rekening van deze blunder is voor ons. Bij een andere onroerende zaak hebben wij de procedure overgenomen, omdat de gebrekkige afhandeling niet meer om aan te zien was. De communicatie is ronduit bedroevend, Van een woonhuis ontvang ik twee keer dezelfde brief met een paar maanden daartussen. Dit bedrijf maakt dat dit soort bureaus een slechte naam krijgen.

Previcus heeft zijn tijdsbalk via zijn geautomatiseerde administratie, dusook communicatie, op orde.

Previcus heeft dus zijn tijdsbalk via zijn geautomatiseerde administratie op orde. Voor de gebruiker zou de leesbaarheid van zijn eigen electronisch dossier best ‘ns gebruikersvriendelijker ingericht kunnen worden.

Boeven bende

Het bezwaar heeft ons €22,82 opgeleverd en de gemeente €470,75 aan proces kosten gekost. Ik vind dit echt een absurde en asociale manier van geld verdienen over de rug van de belasting betaler.

Zeer goed met Uitstekend resultaat

Previcus neemt echt alles uit handen en er zijn geen kosten aan verbonden, met uiteindelijk het gewenste resultaat verlaging van de WOZ-waarde

Behulpzaam en goed geholpen

De gemeente heeft besloten dat het bezwaar gegrond is en heeft de WOZ verlaagd. Previcus was duidelijk en goed met hun informatieverstrekking. Wij hebben zelf weinig moeite hoeven te doen. Ze zijn hun belofte nagekomen dat mijn WOZ waarde een stuk naar beneden is gegaan. Bedankt voor al het geen wat jullie hebben gedaan. Ga zo door.

Onnodige fouten

Er is te laat om informatie gevraagd, na de hoorzitting! Er is informatie gevraagd bij de gemeente waarbij onvolledige gegevens zijn gegeven. Er is geen gebruik gemaakt van informatie inzien. Er is geen goede afspraak gemaakt over foto’s nemen. En er is een uitspraak geweest maar zeer onduidelijk beschreven en ik weet nog niet waar we aan toe zijn. We moeten weer 5 weken wachten.

Grote klasse

Geweldig en deskundig gedaan, ben zeer tevreden.

Pluspunt ik werd vaak via de mail op de hoogte gehouden

Een wel heel late reactie van mijn kant, maar beter laat dan nooit. Wat ook een pluspunt is, is dat er een taxateur langs komt die m’n hele woning heeft bekeken. 10.000 Euro eraf misschien wat aan de magere kant. Maar beter iets dan niets.

Deze club is heel standvastig en doeltreffend

Het was een kwestie van lange adem maar de aanhouder wint na bijna een jaar.Klasse!

Professioneel, maar wel erg zakelijk en strikt

Previcus is zeer gedegen, maar hun zakelijkheid komt soms niet klantvriendelijk over. Het resultaat is goed, al had ik toch net iets meer verwacht.

Mijn ervaring is ook dat dit bedrijf, dochter Juist althans, alleen de makkelijke gevallen pakt en volkomen automatisch met computersoftware werkt, zonder de individuele waarderingen te bekijken. Ik heb een WOZ-waarde per 1-1-2021 van � 253.000. De zogenaamde eerlijke WOZ waarde test van Previcus/Juist geeft een WOZ-waarde van � 295.000 en dus deelden zij mede dat het zinloos is bezwaar te maken, zonder mij gevraagd te hebben of er bijzondere zaken zijn die waarde verlagend werken zoals het lijstje van henzelf met 60 mogelijkheden. Als JUIST echt juist wil oordelen dan moeten zij niet alleen vragen of er nadien nog verbouwingen geweest zijn, maar ook vragen of er waarde verminderende omstandigheden zijn en zo ja, welke. Nu zij dat niet doen worden mensen tegengehouden zelf bezwaar te maken omdat zij blindelings ten onrechte geloven dat zo’n (on)eerlijke test betrouwbaar is. Het minste wat EERLIJKE WOZ zou moeten doen is bij de uitslag schrijven dat er bijzondere omstandigheden zouden kunnen zijn op grond waarvan wel een WOZ-waarde verlaging met succes kan worden bereikt en als zij dan echt bereid zijn die gevallen te behandelen, te vragen om een brief of email aan hen te schrijven.! Inmiddels heb ik zelf bezwaar gemaakt en een verlaging gekregen tot � 228.000. Ook daar ben ik het niet mee eens en dus ben ik in beroep gegaan bij de rechtbank en eis daar goed onderbouwd een WOZ-waarde verlaging tot � 193.000. Zo nodig ga ik door tot en met de Hoge Raad, immers mijn woning is geen woning, maar een bedrijfsloods die als woning werd gebruikt en aan mij is verkocht op basis van valsheid in geschrifte en samenspanning van de verkoopmakelaar en de NWWI taxateur. Ik heb daar aangifte van gedaan en het procesverbaal is een van de bewijzen die ik aanvoer.

WOZ comboys, die snel geld willen maken voor weinig werk

Heeft resultaat gehad

Het hele proces was uitermate eenvoudig.

Snel en correct

De dossieropbouw kan heel makkelijk digitaal. Daarna word je goed op de hoogte gehouden van de stappen in het proces. Je kan altijd online je eigen dossier raadplegen. Verder word je telefonisch goed te woord gestaan.

Ik ben al tientallen jaren bij Previcus, welke in het begin mijn zaken goed behartigd heeft. De laatste jaren krijg ik stellig de indruk dat ze alleen die zaken oppakken, waar ze voor 100% van overtuigd zijn dat dit winst oplevert. Ik heb ze hier op 22 febr. telefonisch mee geconfronteerd en zouden meteen contact opnemen. Tot dusver niets meer vernomen. Helaas heb ik nu een ander gezocht. Wat een slechte reactie van Previcus. Proberen zichzelf alleen maar uit de wind te houden. Reageren ook niet op mijn telefoontje. Advies, zoek een andere bezwaarmaker die zich wel voor 100% inzet en NIET ALLEEN ALS HET HUN UITKOMT.

Alleen bij gemakkelijke zaken maakt previcus bezwaar.

Dit bedrijf heeft ervoor gezorgd dat mijn WOZ waarde een stuk naar beneden is gegaan!

GELUKT

Goede en duidelijke informatieverstrekking welke geheel tot tevredenheid heeft geleid. Goede en duidelijke informatie tijdens de gehele bezwaarschrift procedure.

Goede en duidelijke informatievoorziening door Previcus

Goede en heldere communicatie

Goede en heldere communicatie

Voel me voor de gek gehouden en opgelicht. Juist (Previcus) doet alsof ze een deskundig bezwaar voor je indienen, maar achteraf bleek dat ze niet verder zijn gekomen dan wat algemeenheden. Ze nemen niet mee wat je zelf inbrengt en zijn er alleen maar op uit om namens jou allerlei procedures te kunnen voeren.

Alleen maar uit kostenvergoeding

Zwaar onder de maat

Gevraagt om contact voor dat u bezwaar zou maken met de gemeente Dit is niet gebeurd Het getaxeerde pand is in slechte staat, word bij verkoop zoals meerdere in deze omgeving bij verkoop gesloopt. Laatste is 2 jaar terug voor 600.000 verkocht Helemaal geen contact met uw bedrijf gehad ook niet na de minimale vermindering van de woz. Dus geen uitslag van u. Dit is met een telefoontje akkoord gaan en snel geld verdienen Vele mooie woorden Previcus maar zwaar onder de maat. Dit is geen ster waardig

Alles naar wens

Met de door mij verstrekte gegevens is hetmaximale door Previcus bereikt

Na het eerste de beste verweer van de gemeente inzake mijn WOZ aanslag op basis van onjuistheden laat Previcus mij volledig in de steek ondanks ik contact blijf zoeken om de onjuistheden te weerleggen. Ze reageren helemaal nergens meer op. wat een waardeloze instantie is dit. gelukkig zijn er instanties welke serieuzer met klanten omgaan.

Na het eerste de beste verweer van de�

mijn ervaring is positief.

Tijdige reacties, voldoende terugkoppeling.

zeer tevreden met positief resultaat

het is dat de Gemeente als een traag bureau gedraagt, anders hadden wij/Previcus sneller resultaat behaald.

helder

Ik wilde bezwaar maken tegen de WOZ. Ik vroeg Previcus Vastgoed mijn zaken te behartigen. Dat deden ze onveranderd helder in afspraken en uitvoering. De gratis aanbieding is natuurlijk geweldig als je tóch al bezorgd bent over je kosten. De uitkomst is zeer bevredigend voor mij. Ik kan een ieder aanraden u te richten tot Previcus vastgoed (nu Just)

Zeer tevreden.

Geachte medewerker Previcus. De uitslag van de WOZ 1922 zijn binnen en nu alles veel duurder is geworden is een bedrag van 400 euro in mindering gebracht dan een jaar terug. En daar bedank ik jullie voor, en vooral Najade, die mij daarvoor toegelicht heeft. Met vriendelijke groeten Theo Overdijk