Waarom jouw WOZ controleren? Bespaar.

Elke huizenbezitter in Nederland kent het moment dat de WOZ aanslag op de deurmat valt. Wij van JUIST zijn van mening dat je als burger eenvoudig moet kunnen controleren of de waarde klopt. Zonder dat je meteen met een ingewikkelde bezwaarprocedure moet starten. Daarom bieden wij een eenvoudig te gebruiken WOZ-scan aan via onze website.

Het controleren van jouw WOZ waarde door de scan in te vullen heeft een aantal voordelen:

  1. Je weet wat de juiste WOZ waarde is
  2. Hogere kans op succesvol bezwaar
  3. Minder administratieve rompslomp

1. De juiste WOZ waarde

Wij raden elke huiseigenaar van Nederland aan de WOZ aanslag te checken. Waarom? Het is zo gedaan en je weet meteen of jouw aanslag klopt. De scan die we op deze website aanbieden is een slim stuk software. Aan de hand van een aantal gerichte vragen weten we niet alleen of de waarde klopt, maar ook hoe we de grootste kans maken om succesvol bezwaar aan te tekenen. Iedereen wil toch dat zijn WOZ waarde klopt? Juist.

2. Hogere kans op een succesvol bezwaar

Een bezwaarprocedure wordt al snel complex. Gelukkig zijn wij dan op ons best. Juist tijdens het bezwaar komt onze 20 jaar ervaring van pas. Wij nemen jou het werk uit handen en doen er alles aan jouw bezwaar succesvol te maken.

Een goede voorbereiding is het halve werk. Door de WOZ scan in te vullen krijg je meteen een indicatie van hoe waarschijnlijk het is dat je succesvol bezwaar kunt maken. Als wij van JUIST bezwaar voor jou maken vragen we jou precies om de informatie die de grootste kans op slagen biedt. Niet voor niets slaagt een groot deel van onze bezwaarprocedures

Wil je weten waar in een bezwaarprocedure precies op wordt gelet? Lees hier meer over hoe een WOZ waarde wordt bepaald.

3. Betere bezwaren, minder administratie

Met de introductie van de WOZ scan is het aantal bezwaren in Nederland afgenomen en dat is een goede zaak. Blijkt uit de scan dat jouw WOZ waarde klopt? Mooi. Duidelijkheid voor jou en geen noodzaak om bezwaar te maken. Dat bespaart iedereen, waaronder de gemeente, tijd en moeite. Uiteindelijk zijn wij van mening dat met een WOZ scan minder noodzaak is om bezwaar te maken en het totaal aantal bezwaren dus lager uit zal vallen. Zo leggen we niet onnodig werkdruk op de gemeentes. Komt uit de scan naar voren dat jouw waarde niet klopt? Dan maken wij uiteraard voor jou bezwaar. Als het op bezwaar aankomt kun je geen betere partner hebben dan JUIST. Wij hebben 20 jaar ervaring met WOZ diensten voor woningeigenaren. Onze geheel eigen aanpak is snel waar het kan en duidelijk voor iedereen.