Waarom WOZ bezwaar maken?

Je hebt het gevoel dat de WOZ waarde die je van de gemeente hebt ontvangen niet klopt. Dat wil je natuurlijk controleren. Doe de check via deze website en je weet meteen of jouw WOZ waarde klopt. Zo niet, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij maken voor jou bezwaar.

Maar waarom zou ik WOZ bezwaar maken?

Een belangrijke reden om bezwaar te maken als jouw WOZ niet juist is, heeft te maken met belastingen. De WOZ waarde is de grondslag voor veel belastingen die je moet betalen, bijvoorbeeld de onroerende zaakbelasting en de inkomstenbelasting. Voorkom dus dat je onterecht teveel belasting betaalt.

Hoe doe ik dat: bezwaar maken?

Bezwaar maken klinkt ingewikkeld. Er komt een hoop kijken bij het bepalen van de juiste WOZ waarde. Gelukkig bestaat het team van JUIST uit ervaren juristen en taxateurs die al 20 jaar gespecialiseerd zijn in WOZ diensten voor woningeigenaren. Op basis van deze ervaring hebben we een geheel eigen aanpak ontwikkeld. Die is snel waar het kan en rechtvaardig voor iedereen.

JUIST neemt je alles uit handen en regelt het, ook als het complex wordt. Dan zijn we op ons best. Kies je voor bezwaar maken? Vertrouw dan op onze expertise. Dan kies je voor de snelste weg naar de juiste WOZ. Zonder dat het je iets kost.

Check snel of jouw WOZ klopt. Je ontvangt dan meteen ons advies over bezwaar maken.