Cover voor Banner3klein

Klopt jouw WOZ?

Binnen 5 minuten gecheckt met onze partner

In 3 stappen besparen. Simpel.

sfeerfoto voor Check
1. Check
De eerste stap zet jij. Je checkt via onze website eenvoudig of jouw WOZ waarde klopt. Als uit de check blijkt dat de waarde niet juist is, kun je bezwaar maken. Dan nemen wij het van je over.
sfeerfoto voor Bezwaar
2. Bezwaar
Wij maken bezwaar voor jou. Daarvoor hebben we een machtiging en informatie over jouw woning nodig. Wij onderbouwen jouw bezwaar met argumenten. Zo is de kans op een succesvol bezwaar maximaal.
sfeerfoto voor Bespaar
3. Bespaar
De gemeente doet uitspraak. We lichten de beslissing van de gemeente toe. In veel gevallen wordt jouw WOZ verlaagd. Dat betekent dan weer een besparing op jouw belasting.
Cover voor

Ruim 20 jaar WOZ-ervaring

JUIST helpt huisbezitters zoals jij al 20 jaar aan een juiste WOZ. JUIST is onderdeel van Previcus Vastgoed. Onze taxateurs en juristen zijn vakidioten als het gaat om WOZ. Zo garanderen wij jou de beste specialistische hulp mogelijk. En dat kost jou helemaal niets. Benieuwd of wij jou kunnen helpen? Controleer jouw WOZ binnen 5 minuten.

Slimme software
Je hebt het gevoel dat jouw WOZ niet juist is. Dat wil je snel controleren. Geen punt. Je hebt het snel gecheckt. Maar wanneer bezwaar gemaakt moet worden, val je terug op de juristen van … JUIST.
Menselijke aanpak
We zetten alles op alles om de juiste WOZ voor jou te regelen. We houden je tijdens het gehele proces op de hoogte via jouw persoonlijke inlogomgeving. Zo is jouw WOZ JUIST.

  De mensen maken het verschil

  Achter JUIST zit het gedreven team van Previcus, dat met veel enthousiasme opkomt voor de belangen van huizenbezitters in Nederland. Ervaren juristen en taxateurs die al 20 jaar gespecialiseerd zijn in WOZ-diensten voor woningeigenaren.

  Lijst met foto’s

  • Cover voor LR_MG_3183©MUPH
  • Cover voor LR_MG_3492©MUPH
  • Cover voor LR_MG_3459©MUPH
  • Cover voor LR_MG_3292©MUPH

  Veelgestelde vragen

  Is niet alles duidelijk of twijfel je nog over iets? Dan vind je hiertussen hopelijk het antwoord dat je zoekt.

  Veelgestelde vragen
  • Ja, bezwaar maken is altijd kosteloos, ongeacht de uitkomst van het bezwaar. Als het bezwaar door de gemeente wordt toegewezen, zijn zij wettelijk verplicht om onze kosten te vergoeden. Als het bezwaar wordt afgewezen, dan dragen wij dat risico zelf.
  • Het is zeker mogelijk om zelf bezwaar te maken. Vaak heeft een particulier echter niet voldoende kennis in huis om de waardebepaling te beoordelen. Wij zijn specialist in WOZ-zaken en hebben veel taxatietechnische en juridische kennis in huis om jou gedurende de hele procedure het werk uit handen te nemen. Zo heb je zelf geen werk aan de, toch vaak ingewikkelde en tijdrovende, procedure en word je niet overrompeld door jouw gemeente. Je kunt de hele procedure altijd online volgen en wij houden je gedurende het hele proces op de hoogte.
  • Je kunt de gemeente zelf bellen om te overleggen over de waarde. De valkuil hiervan is dat dit geen formeel bezwaar is. Dit stelt dus niet de termijn veilig die wettelijk is vastgelegd voor het maken van bezwaar. Mocht de gemeente niet op tijd terugkomen op de afspraken, dan kun je hier juridisch gezien niets meer aan doen. Wij raden daarom altijd aan om formeel bezwaar te maken.
  • Om de procedure te starten hebben wij een getekende machtiging en een kopie van het aanslagbiljet nodig. Daarnaast vragen wij om gegevens over de woning, zoals de staat van de woning, leeftijd van de keuken, badkamer en toilet, en de aanwezigheid van eventuele bijgebouwen.
  • Ja, je kunt de procedure te allen tijd volgen door online in te loggen in jouw dossier. Op onze website vind je bovenaan ”Mijn dossier” terug. Mocht je dan nog vragen hebben, dan kun je altijd even contact met ons opnemen.